Vállalkozásfejlesztés kategóriájú weboldalak gyűjteménye

Zárbetétek, hengerzárak forgalmazása Zárbetétek, hengerzárak forgalmazása

Üzletünk választékát mindig úgy alakítjuk, ahogyan azt az ügyél igények megkívánják. Szinte mindenféle zárbetét és vasalat típus megtalálható nálunk. Ami esetleg nem, azt nagy valószínűséggel be tudjuk szerezni. Emellett vállalunk kulcsmásolást is.

http://zarbetetplaza.hu

Keresőoptimalizálás másképp Keresőoptimalizálás másképp

Az iparági trendekkel ellentétben az én stratégiám teljesen egyszerű és átlátható. Nálam minden esetben egy komplett csomagot kap a megbízó. Első lépésként elemzem az adott weboldalt, majd a konkurenciáét. Ezután írok egy rövid összefoglalót, az általam javasolt változtatásokról.

https://seo-kepzes.hu

NBK - Kapcsolatépítő üzleti reggeli NBK - Kapcsolatépítő üzleti reggeli

New Business Relationships - PROFESSIONAL - Üzleti kapcsolatépítés professzionális környezetben, professzionális előadókkal, kiemelt kategóriás üzletembereknek! Cégünk Magyarország több városában szervez kapcsolatépítő üzleti reggeliket. Rendezvényeinket exkluzív környezet, kiváló előadók, jó hangulat, létrejött minőségi üzleti kapcsolatok jellemzik.

http://nbrpro.com

Budapesti Vállalkozásfejlesztési Központ Budapesti Vállalkozásfejlesztési Központ

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítványt (BVK) a Fővárosi Közgyűlés alapította 1993-ban. A Közalapítvány 2003. év decemberétől ISO9001:2000 tanúsított minőségirányítási rendszerrel rendelkezik. A BVK operatív szervezete, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Központ 1994. december 2-tól működik, amely a fővárosi KKV-k létrejöttét, fejlődését kívánja elősegíteni saját, valamint kormányzati, önkormányzati és EU források felhasználásával. Évente mintegy tizenötezer budapesti vállalkozás keresi fel a központot.

http://www.bvk.hu/