Vállalkozásfejlesztés kategóriájú weboldalak gyűjteménye

Munkaszüneti napok 2020 Munkaszüneti napok 2020

Feltüntettük 2020 munkaszüneti napjait, jelöltük a hosszú hétvégéket, illetve pirossal kiemeltük mely kettő szombaton kell félrerakni a pihenést, és felkeresni munkahelyünket.

https://www.pontosido.com/munkaszuneti-napok/

Weboldal készítés Weboldal készítés

Weboldal készítés és teljeskörű online marketing KKV-k számára. Üzletileg sikeres weboldalakat készítünk, a piaci elvárásoknak messzemenőkig eleget téve. Weboldalaink természetesen reszponzívak, tehát bármilyen kijelzőn tökéletesen jelennek meg, könnyen kezelehetőek és átláthatóak. Bemutatkozó weboldaltól az összetettebb többnyelvű weboldalakig, webshopokig bármilyen igénnyel fordulhat hozzánk.

https://webkapu.hu

Városfejlesztés Zrt. Városfejlesztés Zrt.

A Városfejlesztés Zrt több mint 20 éves hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkezik. Fő célja, hogy Magyarországon is általánosan használhatóvá tegye az operatív városfejlesztés bevált eszköztárát. Nemzetközi tapasztalatai alapján kialakította és elterjesztette a komplex városfejlesztési elképzelések valóra váltásának bevált hazai tervezési és megvalósítási gyakorlatát, módszereit, szervezeti, jogi és finanszírozási eszközeit, a megvalósítás orientált stratégiai tervezést, a komplex városfejlesztési akciótervek, akcióterületi tervek módszertanát, a városfejlesztő társaságokat. Eredményei beépültek az integrált településfejlesztési stratégiák készítésének módszertanába és tartalmi követelményeibe. A Városfejlesztés Zrt főbb tevékenységi területei, szolgáltatásai: Operatív városfejlesztés, Integrált településfejlesztési stratégia (ITS), Akcióterületi terv, Városfejlesztési projekt előkészítése, Megvalósíthatósági tanulmány, Komplex városfejlesztési akcióterv, Városfejlesztő társaságok szakmai támogatása, Szakmai továbbképzések, Komplex helyi vállalkozásfejlesztés, Tanácsadás, Monitoring, Városrendezés, Területfejlesztés.

http://varosfejlesztes.hu/

Zárbetétek, hengerzárak forgalmazása Zárbetétek, hengerzárak forgalmazása

Üzletünk választékát mindig úgy alakítjuk, ahogyan azt az ügyél igények megkívánják. Szinte mindenféle zárbetét és vasalat típus megtalálható nálunk. Ami esetleg nem, azt nagy valószínűséggel be tudjuk szerezni. Emellett vállalunk kulcsmásolást is.

http://zarbetetplaza.hu

Keresőoptimalizálás másképp Keresőoptimalizálás másképp

Az iparági trendekkel ellentétben az én stratégiám teljesen egyszerű és átlátható. Nálam minden esetben egy komplett csomagot kap a megbízó. Első lépésként elemzem az adott weboldalt, majd a konkurenciáét. Ezután írok egy rövid összefoglalót, az általam javasolt változtatásokról.

https://seo-kepzes.hu

NBK - Kapcsolatépítő üzleti reggeli NBK - Kapcsolatépítő üzleti reggeli

New Business Relationships - PROFESSIONAL - Üzleti kapcsolatépítés professzionális környezetben, professzionális előadókkal, kiemelt kategóriás üzletembereknek! Cégünk Magyarország több városában szervez kapcsolatépítő üzleti reggeliket. Rendezvényeinket exkluzív környezet, kiváló előadók, jó hangulat, létrejött minőségi üzleti kapcsolatok jellemzik.

http://nbrpro.com

Budapesti Vállalkozásfejlesztési Központ Budapesti Vállalkozásfejlesztési Központ

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítványt (BVK) a Fővárosi Közgyűlés alapította 1993-ban. A Közalapítvány 2003. év decemberétől ISO9001:2000 tanúsított minőségirányítási rendszerrel rendelkezik. A BVK operatív szervezete, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Központ 1994. december 2-tól működik, amely a fővárosi KKV-k létrejöttét, fejlődését kívánja elősegíteni saját, valamint kormányzati, önkormányzati és EU források felhasználásával. Évente mintegy tizenötezer budapesti vállalkozás keresi fel a központot.

http://www.bvk.hu/