Társkereső kategóriájú weboldalak gyűjteménye

Csajok és Pasik társkereső Csajok és Pasik társkereső

A legnagyobb társkereső közösség sok százezer randizni vágyóval. Egy oldal, ahol diszkréten ismerkedhetsz rengeteg hozzád illő, érdekes emberrel, és megtalálhatod azt, aki igazán illik hozzád. Böngéssz, nézegess nagyméretű fotókat a többiekről, kezdeményezz, vagy csak fogadd a bókokat. Találj randit magadnak akár már ma!

http://www.csajokespasik.hu

Auratárs - Több, mint társkereső! Auratárs - Több, mint társkereső!

Forradalom a boldog párkapcsolatokért! Az auratárs egy világújdonságon alapuló új generációs társkereső oldal, ahol egy rövid személyes regisztráció után az online párkeresés kényelmét nyújtja. A regisztráció egyedisége miatt minden tagunknak van fotója, nincs "kozmetikázás, simlizés". Meghallgatható a kiválasztott pár hangja és egyéb sok egyedi megoldás. Aurarandi a neten... :) Párkapcsolat minőségének előrejelzése - a felek kisugárzása (aura) alapján, ami egy VILÁGÚJDONSÁG! Az oldal használata egyszerű, gyors és hatékony! Nézd meg az oldalunkat, ismerj meg minket, majd várunk szeretettel tagjaink között!

http://www.auratars.hu/

Szinglik társkereső oldala Szinglik társkereső oldala

Társkeresés és párkeresés szingliknek. Ha tartós kapcsolatra vágysz akkor itt a helyed, vagy ha csak flörtölni szeretnél akkor is jó helyre navigáltál. Fórum, üzenőfal, chat is a segítségedre van az ideális társ megtalálásában és a szerelemben. A társkereső használata díjmentes és mi minden segítséget megadunk Neked, hogy minél nagyobb eséllyel találj korban és elképzelésben is magadhoz illő párt.

http://www.single-x.hu/

Párkeresés - Ismerkedés Párkeresés - Ismerkedés

Fiatalok társkeresője, ahol kedvedre randizhatsz, keresheted az igazi szerelmet. Ezen a weboldalon egyszerű a társkeresés és minden lány és fiú megtalálhatja a maga párját, legyen az levelezőtárs vagy leendő barát, barátnő.

http://www.ybs.hu/