Szolgáltatás kategóriájú weboldalak gyűjteménye

Munkabiztonság Munkabiztonság

Komplex munka- és tűzvédelmi szolgáltatás egy kézből. Válasszon minket, és biztos lehet abban, hogy vállalkozása meg fog felelni a hatályos jogszabályoknak. Ne feledje, a biztonság az első!

https://www.munkabiztonsag.org/

MultiEgis MultiEgis

ADR, munkavédelem, tűzvédelem, és emelőgép ügyintézés! MultiEgis - Komplex mérnöki szolgáltatások cégének zavartalan működéséhez.

https://multiegis.hu/

BrainoBrain gyermek tehetséggondozó fejlesztő program BrainoBrain gyermek tehetséggondozó fejlesztő program

Gyors fejszámolás tanulás abakusszal. Egy többezer éves számoló eszköz és a legmodernebb oktatási trendek kombinációja révén képesség és személyiségfejlesztés gyerekeknek. Jobb és bal agyféltekés, illetve finommotoros koordináció, kreatvitás és problémamegoldás, magabiztosság és további soft skillek mellett kommunikációs készségek és angol nyelv.

http://brainobrain.hu/hu/

Budapesten mindig probléma a dugulás és annak elhárítása. Budapesten mindig probléma a dugulás és annak elhárítása.

Sajnos amikor elkezdett rohamosan növekedni a népesség és a városok kezdtek megtelni akkor ki kellet találni egy olyan módszert ahol sok embert el tudnak szállásolni. Ekkor kezdték el építeni a lakóparkokat ahol kockákból épültek fel a telepek. Ennek sok előnye és hátránya is volt. Ekkor kezdett el virágozni a duguláselhárítók szerepe mivel a gyors kivitelezésnek köszönhetően a vezetékeknek a lejtése és maga az anyagválasztás katasztrofális volt és nagyon hamar eldugultak a vezetékek. Cégünk a kezdetek kezdetén is működött és most is. Ha dugulása van akkor ne habozzon keressen.

http://dugulaselharitas.ma/

iPhone szerviz Budapest - GSM adás - vétel iPhone szerviz Budapest - GSM adás - vétel

iPhone szerviz Budapest. 9 éves cégünk fő profilja mobiltelefon javítás és szerviz, adás-vétel. Kifejezetten Apple iPad, Apple iPad 2, Apple iPad 3, Apple iPad 4, Apple iPad mini, iPhone, iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod Touch 1G, iPod Touch 2G, iPod Touch 3G, iPod Touch 4G, iPod Touch 5G típusú mobilok javítására szakosodtunk. Alkatrészek és kiegészítők forgalmazásával is foglalkozunk. Keressen minket bizalommal.

http://iphone-szerviz.net/

Pécsi Fiatalság Pécsi Fiatalság

Pécs egyéni koncepcióval rendelkező szolgáltatóit; például éttermeit, bárjait, edzőtermeit, fitnesstermeit, szállásait, iskoláit mutatjuk be főként fiataloknak szóló honlapunkon a www.pecsifiatalsag.hu-n. Igyekszünk egyengetni útjukat az online világban, úgy, hogy mások is rátaláljanak ezekre a különleges és egyedi helyekre, szolgáltatókra, megismerhessék értékeiket, értesülhessenek újdonságaikról, közelgő eseményeikről.

http://www.pecsifiatalsag.hu

BTT Forditóiroda - Budapest BTT Forditóiroda - Budapest

Fordítóiroda - Business Team - ISO 9001:2000, több mint 6000 fordítási- és tolmácsprojekt, 600 fordító és tolmács Kiemelt szakterületeink a jogi fordítás, a műszaki fordítás, de az a 600 fordító és tolmács, akikkel együttműködünk az ipar és a gazdaság minden szegmensében folyamatosan kiemelkedően teljesítenek.

http://www.businessteam.hu/

Munkavédelmi szaktevékenység Munkavédelmi szaktevékenység

Munkavédelmi szakemberként vállalkozási formában segítek cégek, vállalatok, vállalkozások munkavédelmi kötelezettségeinek teljesítésében. A munkavédelmi törvény, és az azt kiegészítő, a végrehajtására kiadott rendeletek kötelezettséget rónak a munkáltatóra az egészséget nem veszélyeztető biztonságos munkavégzés megteremtése, és fenntartása érdekében. Ezen kötelezettségeket a hatóságok jogosultak ellenőrizni, elsősorban a munkavédelmi felügyelőség. Ellenőrzésük során munkavédelmi bírságot is kiszabhatnak, amennyiben oly mértékű hiányosságot tapasztalnak. Az idő előre haladtával bekövetkezhet munkahelyi baleset, melynek egyrészt személyi sérülés, súlyosabb esetekben helyrehozhatatlan állapot változás, egészséges állapottól való eltérés okozta problémák miatt kezelhetetlen helyzetben találhatja magát a munkáltató. Akár emberi veszteség, akár egészségkárosodás, akár munkaképtelenség oly mértékű terhet róhat egy vállalkozás számára, mely a vállalkozás jövőjét jelentősen meghatározhatja, a jogi felelősségre vonást nem is említve. Jobb ezeket a bajokat megelőzni, balesettől, egészségkárosodástól, munkaképtelenségtől, bírságtól mentesen, kimondottan az üzleti sikereket szem előtt tartva a vállalkozást működtetni. Mindezek ismeretében jobb a kötelezettségeknek megfelelni, jobb humánusan, emberi értéket előtérbe helyezve, az egészséget nem veszélyeztető, és biztonságos munkavégzés feltételeit megteremteni. A törvényi kötelezettségekről bővebben honlapomon tájékozódhat. Amennyiben segítségére lehetek az itt felsoroltakban, kérem keressen elérhetőségemen.

http://www.munkaved.info

Minőségi műanyag nyílászárók gyártása és forgalmazása Minőségi műanyag nyílászárók gyártása és forgalmazása

Műanyag nyílászáróinkat 5-6 légkamrás kivitelben, belga és német profilokból gyártjuk. Fontos számunkra a minőség, a pontosság és a megbízhatóság. Termékeink ÉMI és CE minősítéssel rendelkeznek. Nyílászáróinkat fokozottan hő- és hangszigetelt üvegezéssel szereljük. További szolgáltatásaink: redőnyrendszerek, garázskapuk, épületek üvegfelületeinek síküveg-fóliázása, napellenzők, reluxák, roletták, és minden, ami árnyékolástechnika.

http://arnyekolostudio92kft.hu/

Pénzügyekről egyszerűen, érthetően! Pénzügyekről egyszerűen, érthetően!

Pénzügyi tanácsadás hitel, biztosítás és befektetés témakörökben magánszemélyek és vállalkozók számára. Egy jó pénzügyi tanácsadó segítsége ma már nélkülözhetetlen! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre, melyben tájékoztatást kap a pénzügyekkel kapcsolatos tudnivalókról és lehetőségekről.

http://www.holnap.shp.hu/

Erdélyi ingatlan Erdélyi ingatlan

Honlapunkon erdélyi ingatlanok százai várják az érdeklődő befektetőket. Az utóbbi időben egyre keresettebb célterülete lett Európának a Fekete Tengerrel határos ország, Románia, ahol kedvező áron szerezhet ingatlanokat, telkeket, erdőket. Fektessen be most, vásároljon kedvező áron romániai ingatlant, erdélyi telkeket.

http://erdelyi-ingatlan.cegalapitas-romaniaban.hu/

Anyagok gépelése, nyomtatása, PowerPoint korrekt áron! Anyagok gépelése, nyomtatása, PowerPoint korrekt áron!

Anyagok gépelése, nyomtatása, bemutatók készítése korrekt áron! Gyors, pontos, megbízható és költségtakarékos megoldás! Az e-gépíró adminisztrációs szolgáltatásokat nyújt, melyek kiterjednek bármilyen gépelési, nyomtatási, digitalizálási stb. munkára, Powerpoint bemutatók készítésére.

http://e-gepiro.hupont.hu/

Ingyenfotózás - Modellfotózás Ingyenfotózás - Modellfotózás

Nem tudod, merre indulj a modellszakmában? Vagy csak szeretnéd kipróbálni milyen, ha profi kép készül Rólad? Most itt egy csapat, aki vállalja annak a felelősségét, hogy Te csak akkor fizess, ha elégedett vagy!

http://www.ingyenfotozas.hu/

Esküvő fotózás- Videózás- FotoGuru Esküvő fotózás- Videózás- FotoGuru

Esküvő fotó- Esküvői videó- Esküvői fotózás- Esküvői fotók készítése. Szalagavatók, bálok és egyéb rendezvények fotózása az Operabál hivatalos fotósától. Évtizedes tapasztalat, kiváló referenciák. A legszebb nap és a boldog pillanat, velünk örök emlék marad.

http://www.fotoguru.hu/