Sport kategóriájú weboldalak gyűjteménye

Sportmenü Sportmenü

A sportmenü egy magyar és külföldi sportokkal egyaránt folgalkozó, napi rendszerességgel frissülő sportoldal. A napi 24 órás működésével kizárólagosan sportra vonatkozó hírek, hiteles, gyors információk továbbítására specializálódtunk. Célunk a hazai és a nemzetközi sportéletet átfogó, az új, feltörekvő sportágakat, érdekességeket is bemutató sportportál létrehozása. Több mint 60 sportág, és a sportágakhoz tartozó legfrissebb hírek várják az olvasókat.

http://www.sportmenu.net

Yachtshop.hu - a hajós közösség Yachtshop.hu - a hajós közösség

Hajós közösségi oldal, ingyenes hirdetési lehetőséggel, egyedülálló hajókeresővel és számos hasznos szolgáltatással. Csatlakozz a hajós közösséghez, légy aktív tagja a hajós társadalomnak! Hívd meg barátaidat is, alapíts klubot, vitatkozz, tölts fel fotókat, oszd meg élményeid másokkal!

http://yachtshop.hu/

Paintball pályák - Extreme Paintball Paintball pályák - Extreme Paintball

Oldalainkon megismerheti Magyarország egyik legnagyobb múlttal, tíz éves tapasztalattal rendelkező paintball játékszervezői csapatának folyamatosan bővülő szolgáltatásait, pályáinkat, felszereléseinket, és kiegészítő programkínálatunkat. Célunk, hogy Budapest belterületén és közvetlen vonzáskörzetében létesített pályáink a főváros minden részéről könnyen elérhetővé tegyék helyszíneinket, ahol sokoldalú, aktív kikapcsolódást szeretnénk nyújtani baráti társaságok és munkahelyi kollektívák számára egyaránt.

http://www.extremepaintball.hu/

Grundfoci Grundfoci

A Grundfoci az amatőr futballozó vagy focirajongó férfiak (és hölgyek) weboldala. Itt könnyen lehet lakókörzetében csapatot, játékosokat vagy ellenfeleket találni. Sportolási lehetőséget kívánunk teremteni a focizni vágyó, ámde még csapattal nem rendelkező egyéneknek, a csapatoknak, pedig azt hogy kedvükre válogathassanak potenciális ellenfeleik között.

http://www.grundfoci.hu/

Deepwater SCUBA Center Búváriskola Deepwater SCUBA Center Búváriskola

Búvároktatás egyénileg, magas szinten, kezdőtől a profi merülésvezetőig, 8-88 éves korosztály számára, ingyenes kipróbálási lehetőség a ballószögi termálstrandon. Búvárfelszerelések beszerzése, forgalmazása, időszakos karbantartása, javítása, palacktöltés. Búvár- és raftingtúrák szervezése, tengeri hajóvezetői vizsgák.

http://sportolnek.hu/

www.divemarket.hu www.divemarket.hu

Búvár felszerelések,kiegészítők online eladása! Visszavásárlási Garanciával!

http://www.divemarket.hu/