Oktatás kategóriájú weboldalak gyűjteménye

Történések magazin Történések magazin

A Történések Magazin egy dinamikus online platform, ahol a sztárvilág, inspiráló életképek, otthoni tippek és cuki állatok találkoznak. Napról napra frissülő tartalommal kényeztet, és egyedi, kreatív megközelítésével minden olvasónak színesebbé teszi a mindennapjait. Fedezd fel a változatos kategóriákat egy helyen!

https://tortenesek.hu

Művészeti Grafikus tanfolyam - Grafikus Akadémia Művészeti Grafikus tanfolyam - Grafikus Akadémia

Államilag elismert szakképesítés. A képzés végére képes leszel elkészíteni egy komplett grafikai arculatot, megtervezni bármilyen kiadványt, plakátot, weboldalt vagy grafikus mobilfelületet. Profi leszel a logótervezésben, webdesignban, grafikus hirdetések tervezésében.

https://grafikusakademia.hu/hu/muveszeti-grafikus-tanfolyam

Angol nyelviskola Angol nyelviskola

Angol nyelviskolánkat Pest megye több településéről keresik az angol nyelvet elsajátítani vágyó egyének. Az ovisoktól az iskolásokon át a felnőtt korig változó a hallgatóink életkora. Az óvodások játékos formában ismerkedhetnek meg az angol nyelv fogalmával. Mindenkinek tudunk megoldást nyújtani a nyelvtanulási problémákra. Cégeknek kihelyezett oktatást is vállalunk, melyben dolgozói tökéletesen elsajátíthatják az angol nyelvet.

http://www.newtradition.hu

Brumi Óvoda Brumi Óvoda

A XVI. kerület legrégebbi magánóvodája, személyiségközpontú, játékra és mesére épülő pedagógia programmal, angol-magyar és csak magyar kis létszámú csoportokkal, reform táplálkozással várja a 3-7 éves gyerekeket. 13 éve működő óvodánk sikerének titka, hogy a magasan képzett szakembereinkkel és természetesen a szülőkkel együttműködve játékosan bontakoztatjuk ki a gyerekek személyiségét, egyéni képességeit.

http://brumiovoda.hu/

Kisvállalkozók Országos Szövetsége Kisvállalkozók Országos Szövetsége

A KISOSZ kereskedőket, vendéglátósokat hírekkel és szolgáltatásokkal látja el. Veszprém megyei szervezet Közép-dunántúli régiós feladatokkal. Regisztrált vállalkozóknak egyedi szolgáltatások. Keresett szakmákban végez felnőttképzést minden érdeklődőnek alapfoktól a felsőfokig egyedi órarenddel.

http://www.kisosz.net/

Tőzsde iskola Tőzsde iskola

Tőzsdeiskola. A tőzsde a pénz keresés leghatékonyabb módja. A tőzsde tanfolyam során megszerzett tudását a magyar tőzsde, az amerikai tőzsde vagy a devizapiac területén is kamatoztathatja.

http://www.tozsdeiskola.hu/

BME Mérnöktovábbképző Intézet BME Mérnöktovábbképző Intézet

Mészárosné Merbler ÉvaA BME Mérnöktovábbképző Intézetet 1939. augusztus 15-én a Műegyetemen alapították. Ez volt Európában az első, egyetemi keretek között működő továbbképző intézet. Az alapításkor megfogalmazott gondolatok az intézmény feladatáról - a gyakorlatban működő szakemberek továbbképzése, az elmélet és a gyakorlat mindenkori legújabb fejlődésének megismerése, illetve különleges szakismeretek megszerzése - ma sem vesztettek időszerűségükből.

http://www.mti.bme.hu/

OKJ-s tanfolyamok Nógrád megyében,Szécsényben OKJ-s tanfolyamok Nógrád megyében,Szécsényben

Új információs és oktatási központunk szeretettel vár minden tanulni vágyót Nógrád megyében, Szécsényben. OKJ-s és nyelvtanfolyamok széles választéka várja a kedves érdeklődőket. OKJ-s képzéseink: kereskedő kereskedő-boltvezető élelmiszer-és vegyiáru eladó ruházati eladó bútor-és lakástextil eladó műszaki cikk eladó dajka kisgyermekgondozó és nevelő szociális gondozó és ápoló gyermek és ifjúsági felügyelő vendéglátó eladó szakács pincér gyermekotthoni asszisztens villanyszerelő vízvezeték szerelő Nyelvtanfolyamaink: angol, német, lóvári, eszperantó, olasz, francia. OKJ-s képzésinket heti 1 alkalommal tartjuk, de távoktatási formát is választhatnak hallgatóink. Haladásukat kidolgozott tételekkel tudjuk hatékonyan elősegíteni. Továbbá oktatásszervezést vállalunk felnőttoktatási intézmények és magántanárok részére. Nyelvtanfolyamaink kezdőtől felsőfokig vehetők igénybe, előzetes szintfelmérés alapján.

http://www.ikontanfolyamok.com/

Minden, ami óvoda - közérthetően, Szülőknek! Minden, ami óvoda - közérthetően, Szülőknek!

Minden, ami óvoda – közérthetően, Szülőknek! Ha válaszokat keres kérdéseire, problémáira az óvoda évei alatt (pl. beszoktatás, óvoda választás, gyerek fejlődése), nálunk megtalálja. Kapcsolatfelvétel: info@ovoda.info.hu

http://ovoda.info.hu/