Nyelvoktatás kategóriájú weboldalak gyűjteménye

Angol nyelvoktatás – Mező Csaba Angol nyelvoktatás – Mező Csaba

Angol nyelvoktatás kezdőtől a haladó szintig. Angol nyelvvizsgára illetve érettségi vizsgára történő felkészítés, felzárkóztatás, felnőttoktatás. Az angol érettségi vizsgákra és nyelvvizsgákra történő felkészülés során tanár és tanuló részéről egyaránt eredményesen hasznosítható anyagok (angol nyelvtani összefoglaló táblázatok, angol rendhagyó igék gyűjteménye, angol vonzatszótár, szituációs példagyűjtemény, hasznos kifejezések szótára, kidolgozott társalgási témák angolból).

http://www.mezocsaba.atw.hu/

angol általános,szakmai nyelvvizsga felkészítés angol általános,szakmai nyelvvizsga felkészítés

Oktatási módszerem egyénre szabott, az óráim beszédcentrikusak. Az első szintfelmérés után a nyelvtant alaposan rendszerezzük és a hiányosságokat folyamatosan pótoljuk különféle feladatok segítségével. Az alaptankönyv mellett kiegésztő anyagként újságcikkeket és egyéb segédanyagokat használok fel: szituációs kártyákat, képleírási feladatokat, nyelvi játékokat és CD-ket. Célom, hogy a tanuló gyorsan és eredményesen sajátítsa el a nyelvet. Kezdőknek 3 hónap alatt alapfokon! Minden szinten és minden korosztálynak vállalom a felkészítést.

http://www.tanuljangolt.hu/

Szókincsfejlesztés Szókincsfejlesztés

A szókincsfejlesztésnek a már jól ismert módja régóta segíti azon tanulók munkáját, akiknek problémát jelent az idegen szavak hosszútávú memorizálása. Sokan időt, fáradtságot nem kímélve otthon elkészítették maguknak a kártyákat. A készletek azzal a céllal lettek összeállítva hogy a továbbiakban ez megvásárolható legyen készen, gyakorló nyelvtanárok által összeállítva. Ezzel a módszerrel a tanulók eredményesebben tudnak tanulni, mert a memória a szavak tényleges megtanulására fordítódik. Minden szóhoz példamodat is tartozik. A pillanatnyilag elérhető nyelvek: angol, német, francia, spanyol és orosz. Előkészületben: olasz. Gyerekeknek angol és német nyelven 5 témakörben kapható színes szókincsfejlesztő memóriajáték.

http://www.szinex.hu/

Effy Nyelvstúdió Effy Nyelvstúdió

3 kontinens 40 nyelve 1 helyen hétöznap 8 és 21 óra között.

http://www.idegennyelvek.hu/

Céges nyelvoktatás Céges nyelvoktatás

Nyelviskolánk az ország egész területén tart nyelvoktatást cégeknek. Angol, német, francia és egyéb idegen nyelvek és magyar nyelv oktatása külföldieknek.

http://www.ceges-nyelvoktatas.hu/