Marketing kategóriájú weboldalak gyűjteménye

Telemarketing, Direkt Marketing, Call Center Telemarketing, Direkt Marketing, Call Center

Telemarketing: call center saját fejlesztésű szoftverrel, az Ügyfél igényeinek megfelelően, személyre szabottan valósítja meg mind a passzív, mind az aktív telemarketing területen kitűzött célokat. Rendszertervezés: biztonságos informatikai háttér megszervezése, kialakítása Szoftverfejlesztés: számos kommunikációs, adatbázis, ügyfélkezelő szoftver készítése, valamint kombinált alkalmazások kidolgozása Direkt mail: kampányok kivitelezése, valamint DM kombinálása tömeges e-mail, fax fogadással, küldéssel.

http://marketx.hu/

MediaSales MediaSales

Olyan független médiatanácsadó szervezet, amely a médiatulajdonosok érdekeit képviseli a hirdetési piacon, támogatja a piacszervezési törekvéseket értékesítéssel, tanácsadással.

http://www.mediasales.hu/

MediaGo MediaGo

A MediaGo.org egy független non-profit kommunikációval, reklámmal, médiával és médiumokkal foglalkozó szakmai portál, melynek célja, hogy a marketing, reklám, kommunikáció, média világa iránt érdeklődőknek és azoknak akik ezekben a szakmákban dolgoznak, minél több, érdekes, hasznos információt és ismeretet adjon át.

http://www.mediago.org/

CCS Hungary Informatika CCS Hungary Informatika

Tevékenységi köreink: KVM eszközök disztribúciója, Vírusvédelmi rendszerek disztribúciója, hardver, szoftver kereskedelem, hálózatépítés, rendszerfelügyelet, szoftverfejlesztés, egyéb informatikai szolgáltatások.

http://www.ccs.hu/

Domainparkoltatás Domainparkoltatás

Külföldi mintára elkészítettünk egy domainparkoltató rendszert ami jelen pillanatban is több mint 1400 domaint kezel. Igyekeztünk minden kattintásos hirdetési forma előnyét belesűríteni. Így fix kattintási árakkal dolgozunk valamint kizárólag csak az egyedi látogatók kattintásait számoljuk el. Lehetőség van a rendszeren belül idő alapú hirdetést is feladni.

http://parkoltatas.hu/

Hírlevél és email marketing szoftver Hírlevél és email marketing szoftver

Csatlakozzon ön is több száz elégedett ügyfelünkhöz akik már megtapasztalták, hogy a Webgalamb szoftverrel könnyedén és egyszerűen lehet sikeres és üzletileg hatékony marketing eszköz kis és közepes vállalkozások kezében is! Gyakorlatilag teljesen mindegy, hogy az ön vállalkozása mivel foglalkozik abban biztos lehet, hogy a Webgalamb segítségével sikeresebb lesz, több pénzt fog önnek termelni!

http://www.webgalamb.hu/