Hírek kategóriájú weboldalak gyűjteménye

Mikorra esik Húsvét 2024-ben? Mikorra esik Húsvét 2024-ben?

Nagypéntek: 2024. március 29. Húsvétvasárnap: 2024. március 31. Húsvéthétfő: 2024. április 1. A Húsvét a Karácsony mellett a keresztény világ legjelentősebb ünnepköre. Az elnevezés arra utal, hogy a húshagyó keddel kezdődő Nagyböjti időszak után ekkor szabad ismét húst fogyasztani.

https://www.pontosido.com/husvet2024/

Kékfény Kékfény

Napi rendszerességgel frissülő rendőrségi hírek.

https://kek-feny.hu

Óraátállítás 2021 ősz Óraátállítás 2021 ősz

Idén ősszel is lesz óraátállítás! Nem született 2021-ben kormányhatározat az óraátállítás eltörléséről. Téli időszámítás kezdete: 2021. október 31. vasárnap hajnalban 3:00 órakor 2:00 órára kell visszaállítani az órát.

https://www.pontosido.com/oraatallitas/

Vértesinfo Regionális Hírportál Vértesinfo Regionális Hírportál

A portál elsősorban a Vértes és környékének (Fejér és Komárom-Esztergom megyék jelentős része)híreivel, eseményeivel, programjaival foglalkozik. A lakosság részére ingyenes hirdetési lehetőséget, játékot, érdekességeket is tartalmaz. Természetesen jelentősebb országos , nemzetközi híreket is megjelentetünk. Az információk részben átvettek, de egyre nő közvetlen forrásaink száma. Saját készítésű kisfilmeket, videókat is tartalmaz. Vállalkozóknak, cégeknek lehetőséget biztosít tevékenységük bemutatására.

http://www.vertesinfo.hu/