Épületautomatika kategóriájú weboldalak gyűjteménye

Navicom Bt Navicom Bt

Japán Topcon Geodéziai és Építőipari deviziók. Topcon Szintező műszerek, Forgólézerek, Teodolitok, Kézi távmérők, Vonallézerek, Prizmabotok, Mérőkerekek, Kitűzőrúdak, Mérőállomás, GPS vevők, Gépvezérlés kizárólagos forgalmazása, oktatása, terméktámogatása, teljes körű garanciával! Mindenkinek joga van megbízható műszerrel dolgozni! Látogasson el hozzánk, új műszere már itt van!

http://www.navicom.hu/

Épületautomatika,épületfelügyelet-Ismerje meg rendszereinket Épületautomatika,épületfelügyelet-Ismerje meg rendszereinket

Cégünk fő profilja az épületautomatika rendszerek tervezése, kivitelezése. Az épületgépészeti automatika és a hozzá tartozó erősáramú rendszerek tervezését és kivitelezését vállaljuk az ország egész területén, ajánlatadástól az átadásig. Ezeket felügyeleti központtal kiegészítve jelentős tapasztalatot gyűjtöttünk az épületfelügyeleti rendszerek kivitelezésében is. Saját műhelyünkben vállaljuk a különféle elosztószekrények gyártását a legegyszerűbb lakáselosztóktól az épületautomatika elosztókon keresztül akár a 3200A-es sínes főelosztókig.

http://www.elszaut.hu/