Építőanyag kategóriájú weboldalak gyűjteménye

Exclusive megjelenésű WPC teraszburkolat Exclusive megjelenésű WPC teraszburkolat

WPC teraszburkolat, mely rendkívüli módon ellán az időjárás viszontagságainak. Emelett természetes hatású és megjelenésű. A WPC padlóburkolat mellett elérhető a rendszer összes kiegészítője. Térjen be hozzánk, kérjen ingyenes termékmintát és szaktanácsadást.

https://wpcroyalmarket.hu/termekeink/wpc-teraszburkolat/

Zsindely kereskedelem 1 780-7800 Zsindely kereskedelem 1 780-7800

Cégünk az öntapadós SHINGLAS zsindelyek kereskedelmével foglalkozik, továbbá a bitumenes vízszigetelő lemezek forgalmazásával! A Quartz és a Safety termékcsalád pincék, teraszok és lapostetők kiváló vízszigetelését biztosító megoldása. A vízszigetelő lemezekre 10 év teljeskörű garancia van! A SHINGLAS zsindelyek mellett megtalálható még a TEGOLA EcoRoof, TEGOLA Top, KATEPAL finn zsindelyek is. SHINGLAS Magyarország Kft http://www.shinglas.hu shinglas@chatorna.net (1) 780-7800

http://www.shinglas.hu

Ütéscsillapító gumiburkolatok Ütéscsillapító gumiburkolatok

Célkitűzésünk, hogy a környezetünket szennyező hulladék gumiabroncsok és egyéb gumihulladékok, minél nagyobb mértékben újrahasznosításra kerüljenek. Az összegyűjtött gumihulladékokból nyert gumiőrleményből állítjuk elő a kül- és beltéri rugalmas, balesetveszélyt csökkentő térburkolatunkat. A gumi alapanyag nemcsak hosszú élettartamot biztosít, hanem rugalmassága megóv a sérülésektől. A HYKOMM gumiburkolat csúszásmentes, károsodás nélkül bírja a hőmérséklet változásokat, színtartó, kopásálló, gyors vízáteresztő képességű, könnyen telepíthető minden felületre, karbantartása egyszerű. Gumiburkolataink építőipari célra az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Kht (ÉMI) által bevizsgáltak és folyamatos utóellenőrzésen vesznek részt. Termékeink MSZ EN 1176-1:2008 “Ütéscsillapító játszótéri talajok” szabvány szerinti bevizsgálását és tanúsítását a TÜV Rheinland InterCert Kft, ill. a TÜV SÜD KERMI Kft. végezte.

http://www.hykomm.hu/

Műanyag kerítés, hézagtakaró profilok Műanyag kerítés, hézagtakaró profilok

Unja már, hogy időigényes festés után 1-2 évvel újra repedezett, foltos a kerítése? Nálunk megtalálja a megoldást! PVC profilok nagy választékban!

http://arplast.axelero.net/