Egészség kategóriájú weboldalak gyűjteménye

Gyógytorna és Manuálterápia egyben, már az első konzultáción Gyógytorna és Manuálterápia egyben, már az első konzultáción

Manuálterápia, Gyógytorna, Gerincgyógyászat, Sportrehabilitáció A Te fájdalmad a mi dolgunk. Gerincgyógyászat és sportrehabilitáció Gyógytorna és Manuálterápia egyben, már az első konzultáción.

http://mozgasklinika.hu/

Az aktív nyújtás Az aktív nyújtás

Előzd meg a sportsérüléseket, végezz nyújtógyakorlatokat megerőltetés nélkül. A STRAP (heveder) egy olyan sporteszköz, melynek használatával könnyebb a különböző stretching technikákat alkalmazni.

http://straptherapy.hu/

Bajnai Nóra Katalin pszichológus, sport szakpszichológus Bajnai Nóra Katalin pszichológus, sport szakpszichológus

Bajnai Nóra Katalin, pszichológus, sport szakpszichológus. Pszichológus diplomáját az Eötvös Loránd Tudományegyetem Kognitív, – és Fejlődéslélektan mesterképzési programján szerezte meg 2013-ban. Munkájával párhuzamosan 2013-tól szakpszichológus képzésben vett részt, és 2015. nyarán sport szakpszichológus diplomát szerzett. Főbb szakterületei: Sportpszichológiai tanácsadás, Nevelési tanácsadás, Iskola- és óvoda választás, Tanulási és beilleszkedési zavarok kezelése, Társas és kommunikációs készségfejlesztés, Pályaválasztási tanácsadás, Életvezetési tanácsadás, Coaching, Autogén tréning, Relaxáció, Imagináció, Kapcsolati tanácsadás, Stresszkezelés, Konfliktuskezelés, Burnout tanácsadás.

http://bajnainora.hu

Vitalionsport Vitalionsport

A HRI Vitalion Klub célja a népbetegségek legyőzése Magyarországon. Tagjai elsősorban a két leggyakoribb magyarországi népbetegség a csontritkulás és az érelmeszesedés leküzdését, de főleg megelőzését tekintik kiemelt feladatuknak. Céljukat tapasztalataik és tudásuk átadásával, kiváló szaktanácsadó orvosi háttér mellett, a tájékoztatás és a felvilágosítás eszközeivel igyekeznek elérni. Akár kedvtelésből sportolunk és egészségünk, jó fizikai kondíciónk megőrzése a cél, akár kimagasló teljesítményre törekszünk valamelyik fizikai vagy szellemi sportágban, szükségünk van táplálék kiegészítőkre. A HRI-system komplex gyógynövény hatóanyagrendszer igazi kihívást jelent minden jól ismert gyógynövénykészítmény és roboráló szer számára. Az ásványi anyagok mennyiségét ugyanis hiába növeljük, ha azok nem tudnak beépülni a megfelelő helyre. A szervezetbe juttatott többlet meszesedésként rakódik le. Ezt a problémát oldja meg, a szabadalmaztatott HRI-system. A Vitalion termékcsalád valamennyi tagja jó szívvel ajánlható a sportolóknak is. Légyen szó szervezetünk túl savasodás elleni védelméről, az érrendszer és a keringés karbantartásáról, a megfelelő vérképzésről és immunerősítésről, sejtmegújításról vagy a testtömeg optimalizálásáról, az egészséges emésztésről, a stressz-mentes, nyugodt felkészülésről, vagy verseny előtti pihentető alvásról, a biológiai tisztaságú alapanyagokból előállított termékek mellékhatások nélküli mechanizmussal segítik szervezetünket. Vitalion Sport • Simon László weboldala • Szeged Tel.: + 36 30 507 4922, + 36 70 427 6957 e-mail: simonlas@vitalionsport.hu

http://vitalionsport.hu

Gyógyászati segédeszköz Gyógyászati segédeszköz

Gyógyászati segédeszközökkel foglalkozó nagy- és kiskereskedelmi cég várja gyógyulni vágyó ügyfeleit a hetedik illetve a tizenegyedik kerületben. Portfóliónk között megtalálhatóak különböző ortopédiai, érsebészeti, rehabilitációs és otthonápolási termékek, vagy akár sportolóknak kifejlesztett fehér neműket és eszközöket is vásárolhat. Termékeinket orvosok és gyógytornászok segítségével folyamatosan fejlesszük, teszteljük, ezzel is növelve gyógyászati segédeszközeink színvonalát, hatékonyságát! Ha Önnek is számít az egészsége és kiváló minőségű, bőrbarát és könnyen tisztítható anyagokat keres, akkor jó helyen jár! Minden üzletünkben fizethet akár egészségkártyával is, de elfogadunk vényt illetve bankkártyát is. Látogasson el hozzánk személyesen és tekintse meg élőben termékeinket, vagy ha Ön rendelni szeret, akkor látogasson el weboldalunkra!

http://www.thuasne.hu/

Zöld Háztartás Zöld Háztartás

A szelektív hulladékgyűjtés előnye, hogy a különböző hulladékfajtákat nem kell szétválogatni, mert azok már eleve szétválogatva érkeznek a feldolgozás helyére, ahol újra lehet őket hasznosítani, így csökkentve a környezetünket terhelő hulladék mennyiségét. Egyetlen környezettudatos ember is sokat tehet egy kis odafigyeléssel és tudatossággal azért, hogy unokáink és dédunokáink élhető bolygóra szülessenek majd

http://zoldhaztartas.blog.hu

Lúgosító gyógykávé Lúgosító gyógykávé

Ég a gyomra a kávétól? A magas vérnyomás miatt eltiltották? Talán erős szívdobogása van tőle? Esetleg szereti a különleges ízeket? Ha nem akar lemondani a kávézás öröméről, de közben az egészségére is szeretne odafigyelni, a megoldást itt találja.

http://www.ganodermadxnkave.hu

Egészséges ganoderma kávé Egészséges ganoderma kávé

Az oldalon a ganoderma kávéról, és más ganodermát tartalmazó készitményekrol olvashatunk. Leirást találunk mitol válik e kávé egészségünkre, s miért oly népszeru a világ számos országában. Találunk tájékoztatót a ganoderma fo alkotó elemeirol, és azok legfontosabb tulajdonságairól is. Olvashatunk továbbá az egészséges kávé, és egyéb ganodermát tartalmazó termékek kedvezobb online rendelési, vásárlási lehetoségével kapcsolatosan is. Váljék egészségünkre.

http://www.wellnesscoffee4you.com

Wellstar alga - wellness és egészség Wellstar alga - wellness és egészség

Wellstar alga. online rendelehtő termékek: Agyserkentők, vitális anyagok, mikroalgák, zöld arany, tápanyagok stb. A Spirulina /Cyanobakterium egy mikroalga, amely a kékalgák közé tartozik. A Spirulina egy édes vízi alga. Legjelentősebb fajtája a Spirulina platensis. Természetes környezetben, szikvizekben fordul elő.

http://wellstaralga.com/

Oxigénnel dúsított víz Oxigénnel dúsított víz

A termék az OXIGÉNNEL DÚSÍTOTT VIZET ELŐÁLLÍTÓ SZIFON egy rendkívüli találmány. Miért jó az oxigénes víz? Mert Az otthoni előállítása más egészségmegőrzésre szolgáló termékkel ellentétben nagyon olcsó, így minden család, háztartás megtudja engedni magának azt, hogy oxigénes vizet fogyasszon. A modern élet azt hozta magával, hogy emberek sejtjei oxigénhiányban szenvednek, mely a szervezet elsavasodásához vezetett. A savas közeg megágyaz a betegségeknek, mellyel szemben a lúgosítás a megoldás. Lúgosítsunk oxigénnel, káros mellékhatás nélkül. Az oxigénes vizet készítő szifon hamarosan minden családnál megtalálható lesz. Miért jó az oxigén szifon? Mert 1. egyszerűen otthon elkészíthető, nincs szükség a műanyag flakonos víz hazaszállítására. 2. oxigéntartalma többszöröse a forgalomban kapható más vizek oxigéntartalmának (2000mg/l) 3. Oxigéntartalma tartós, nem száll ki a szifonból. 4. Naponta, frissen elkészíthető 5. Előállítása lényegesen költségtakarékosabb. Kb. 150 Ft./l (Jobb minőségű ásványvíz ára) 6. Környezetkímélő.

http://www.oxifon.iweb.hu/

Medinatural méhviasz fülgyertya, testgyertya, illoólaj Medinatural méhviasz fülgyertya, testgyertya, illoólaj

100% Méhviasz Fülgyertya, testgyertya, és amire szükséged lehet a használatukhoz. Érdekességek amit jó tudni! Méhviasz gyertya pamutkanóccal, Méhviasz receptek, kozmetikumok készitése házilag. A fülgyertyázás és a testgyertyázás során felmerülő kérdéseidre kaphatsz itt választ.

http://www.medinatural.hu/

Zuglói Fogászati Központ Zuglói Fogászati Központ

A Zuglói Fogászati Központ Budapest egyik legnagyobb közlekedési csomópontjánál az Örs vezér terén elhelyezkedő fogászati rendelő, ahol munkatársaink hétfőtől szombatig reggel 7.30 és este 20.00 között fogadják kedves pácienseiket. Klinikánk a legszigorúbb európai követelményeknek megfelelően, az ISO 9001:2000 mínőségbiztosítási szabvánnyal rendelkező fogászat. A négyszékes rendelő a fogászat teljes palettáját lefedi: szájsebészet, implantáció-fogbeültetés (Bra*nemark fogászati implantátum), fogpótlás, fogszabályozás, parodontológia, esztétikai fogászat - minden fogászati kezelés esetén a legmagasabb igényeket kielégítő minőségben. 11 fogorvos, 7 asszisztens és 3 ügyfélszolgálati munkatárs barátságos környezet teremtésére törekszik, hogy a fájdalommentes fogászat névhez hűen a fogászati kezelés minél kellemesebb élmény maradjon Önnek.

http://www.zugloifogaszat.hu/

Flavin7 Egészségmegőrzés Flavin7 Egészségmegőrzés

Flavin7, Flavin immunerősítés, gyulladáscsökkentés. Kizárólag természetes anyagok! Antioxidáns és szabadgyök befogadó hatás Asztma illetve allergia ellenes hatás Májvédő funkció Káros UV sugárzás elleni hatás A ráksejtek keletkezését, a daganatsejtek szaporodását és áttétképződést gátló hatás Vírus- és baktériumellenes hatás Szív- és az érrendszerre gyakorolt kedvező hatás (vérrög kialakulásának gátlása,koleszterin csökentés)

http://flavin.eu/

Pszichocentrum rendelo – Depresszió Központ Pszichocentrum rendelo – Depresszió Központ

A Pszichocentrum magánrendelo˜ a XIII. kerületben az Árpád hídnál található. Két rendelo˜nkben pszichiáter és pszichológus kollégák rendelnek többféle terápiás módszerrel, pl. kognitív terápia, hipnózis, autogén tréning, szimbólum terápia, stb. Fo˜ profilunk a pánikbetegség, depresszió és stressz kezelés. Hétvégenként önismereti és stresszkezelo˜ tréningeket tartunk.

http://www.pszichocentrum.eu/

Szabó Gábor Szabó Gábor

Az alternativgyogymodok.hu egy természetes gyógymódokkal foglalkozó internetes portál. Felhasználóbarát kialakítása lehetővé teszi, hogy az érdeklődők a lehető leggyorsabban jussanak hiteles információkhoz és leinformálható szakemberekhez. Célja, hogy népszerűsítse, megismertesse a természetes gyógymódokat, és segítse a téma iránt érdeklődők közösségének kialakulását.

http://www.alternativgyogymodok.hu/

Egészségügy + Üzlet tematikus portál Egészségügy + Üzlet tematikus portál

Honlapunk az indulása óta eltelt időszakban egyik meghatározó információforrásává vált azoknak, akik az interneten egészségüggyel kapcsolatos nem-kifejezetten tudományos információkat keresnek. A szerkesztőség szándéka szerint oldalaink elsősorban különböző szakembereknek - az egészségügy bármely területén és bármely szintjén dolgozóknak, orvosoknak, szakdolgozóknak, cég-képviselőknek, politikusoknak, szakértőknek stb. - szólnak.

http://www.euuzlet.hu/

BioCo Magyarország Kft. BioCo Magyarország Kft.

Cégünk magyar tulajdonban lévő vállalkozás, mely 1998 óta foglalkozik étrend-kiegészítő készítmények forgalmazásával. Saját gyártórészleggel rendelkezünk, ahol nem csak különböző típusú étrend-kiegészítő készítmények (kapszulák, tabletták, italporok, stb.) gyártására, hanem fejlesztésekkel, új technológiák megvalósításával is foglalkozunk.

http://www.bioco.hu/

Bio Life Bio Life

Egy uj üzlet egy uj életstilusért.Ismerje meg a bio életstilust. A cég által forgalmazott termékek:biokozmetikumok,testápoló szerek,táplálékkiegészítők és bio tisztítószerek.

http://www.johnyadams.info/

Egészségesebb ivóvíz víztisztító berendezéssel. Egészségesebb ivóvíz víztisztító berendezéssel.

Egészségesebb ivóvíz víztisztító berendezéssel.

http://www.viztisztitocenter.hu/