Dekoráció kategóriájú weboldalak gyűjteménye

Dekoráció, kiállítás kivitelezés, információs táblarendszer Dekoráció, kiállítás kivitelezés, információs táblarendszer

A Bácska Dekor Bt. reklámipari kivitelezéshez kapcsolódó számos szolgáltatást nyújt a cégtábláktól az információs táblarendszerekig, a kiállítás kivitelezéstől egészen az egyedi installáció és makett készítésig. Kiállítási pavilon, kiállítási stand építés a tervezéstől a kulcsrakész átadásig. Kiállítás kivitelezőként évek alatt számos sikeres rendezvény (pl. vásárok, expo-k, workshopok, szakmabemutatók, stb.) lebonyolításában részt vettünk, ezzel segítve eladók és vevők, kereslet és kínálat egymásra találását.

http://bacskadekor.hu

Herballon dekoráció Sopron Herballon dekoráció Sopron

A Herballon Kft. egyik ágazata a dekorációk tervezésével és kivitelezésével, a másik ágazat a rendevzvények koordinálásával szervezésével foglalkozik. A dekorációkhoz számtalan kelléket használunk, pl. textil, fény, léggömb, virág, papír, fólia, matrica, hungarocell stb. A rendezvényszervezésben számos neves referenciánk van, a listát a weboldalunkon találja meg.

http://www.herballon.hu/

Reklámtáblatól a neon feliratig Reklámtáblatól a neon feliratig

Cégünk reklámberendezések gyártásával karbantartásával foglalakozik. Egyyedi reklámtábláktól a nagy szériás megrendelésekig,pontos gyors, szakszerű kivitelezéssel igyekszünk megrendelőinket kiszolgálni. Kivitelezés elött elkészítjük a gyártáshoz szükséges látványterveket,kivitelezési leírásokat. Az általunk gyártott reklámberendezése: - reklámtáblák - LED dekorvilágítások - NEON feliratok - 3D hab-betük - 3D világító betük LED vagy NEON világítással - LED kijelzők - digitális nyomtatás - egyedi dekorációk.

http://dekorplusz.hu/