Baba, mama kategóriájú weboldalak gyűjteménye

Babamasszázs tanfolyam, oktatás Szegeden Babamasszázs tanfolyam, oktatás Szegeden

Pericné Kovács Andrea védőnő, alternatív mozgás –és masszázs terapeuta, valamint okleveles nemzetközi csecsemőmasszázs oktató (CIMI: Certified Infant Massage Instructor )vagyok, a Magyar Gyermekmasszázs Egyesület aktív tagja. Az egészségügy számos területén dolgoztam gyermekekkel és felnőtt páciensekkel egyaránt. Mindig vágytam rá, hogy segítsem a várandósokat és babáikat, ezért is lettem védőnő, tanultam többek között pszichológiát, pedagógiát, szociológiát. Szegeden élek, két kis gyermek édesanyja vagyok. A fiam 8 éves, a kislányom még óvodás, 6 éves. Mindkettőjüket szinte napi rendszerességgel masszírozom.

http://www.babamasszazs-szeged.hu

Segítség teherbeeséshez. Segítség teherbeeséshez.

Ha nem sikerül teherbe esned, akkor segíthet neked az oldalon található csomag. Főleg ha úgy érzed lelkileg nehezen bírod elviselni a várakozást. Olyan problémákra kapsz megoldást amelyeket olyan nők írtak, akik szintén nehezen esnek teherbe. Nyugalomra és bizalomra lelsz ha megfontolod a tanácsokat, és lehet hogy ezúton derül ki számodra mi is lehet az oka hogy nem jön még a babád. Továbbá útmutató is lehet a jövőben milyen lépéseket tegyél meg a baba érkezése érdekében.

http://teherbeeses.hu/babateremto.html

Endometriózis Endometriózis

Azt a kórképet hívjuk endometriózisnak, melynek során a méhnyálkahártya a szervezetben nemcsak a méh üregében, hanem egyéb területeken pl. a petevezeték, a petefészkek, a belek felszínén, a végbél vagy a húgyhólyag felszínén helyezkedik el. A terméketlen nők közel negyedénél az endometriózis okozza a meddőséget. Megközelítőleg minden 15. nőnél áll fent ez az állapot, és ezen csoport mintegy 1/3-a képtelen a megtermékenyülésre.

http://www.endometriozis-info.info

Szülésfelkészítő tanfolyam CD-sorozat Szülésfelkészítő tanfolyam CD-sorozat

5 neves szakember részvételével elkészített szülésfelkészítő tanfolyam – Ahol minden kérdésedre választ kapsz. „Hogy a szülés Neked is csodálatos élmény legyen” Tanácsok a terhesség alatt, szülés előtt, és szülés után minden kismama számára. Ha kérdésed vannak, akkor a legjobb helyen jársz... 25 szakember nem téved!

http://www.szulesfelkeszitotanfolyam.hu/

ElsőTerhesség.hu blogja ElsőTerhesség.hu blogja

Terhességi tanácsok első terhes kismamáknak, gyakorlati praktikák szüléshez, teherbe eséshez, fogamzáshoz, terhességi bevásárláshoz, segítség az első napokban, hetekben, hónapokban, terhesség hétről hétre, Kismamák felkészítése, hogy kismamából anyák születhessenek, Orvos választás, hogyan és mit vásároljunk.

http://terheslap.blogspot.com/