Ajándéktárgyak kategóriájú weboldalak gyűjteménye

fakivágás Gödöllő fakivágás Gödöllő

Fakivágás Gödöllő teljes területén. Kapcsolódó szolgáltatásaink: bozótirtás, ágdarálás, zöldhulladék elszállítás, tuskómarás, telek takarítás, tereprendezés, fűkaszálás, fűnyírás, földmunka Gödöllő közigazgatási határain belül. Vállaljuk veszélyes fák kivágását emelőkosaras daruval vagy alpintechnikával Gödöllőn és környékén. Gödöllő belterületén ingyenes a kiszállás.

https://fakivagas-godollo.hu/

Óraátállítás 2018 Óraátállítás 2018

Óraátállítás 2018-ban. Nyári időszámítás kezdete: 2018. március 25. vasárnap hajnalban 2:00 órakor 3:00 órára kell előreállítani az órát Téli időszámítás kezdete: 2018. október 28. vasárnap hajnalban 3:00 órakor 2:00 órára kell visszaállítani az órát. Egyes források szerint az óratállítás ötletét már maga Benjamin Franklin is felvetette, de tervét nem sikerült kiviteleznie. A világon elsőként 1916-ban az USA vezette be a nyári időszámítást energiatakarékossági okok miatt. Ezt hamarosan átvette a Föld számos országa is, beleértve Magyarországot is. Nálunk nem alkalmazták folyamatosan, voltak olyan évek, amikor nem volt óraátállítás. A nyári időszámítást Európában az Unió 1997-ben szabályozta és egységesítette.

https://www.pontosido.com/oraatallitas/

Lelkisegítő online közösségi portál Lelkisegítő online közösségi portál

Elindult új közösségi oldalunk. Van úgy,hogy egyedül vagy és nincs kihez fordulnod? Stressz,depresszió,függőségek? Mindig van megoldás a problémákra. Weboldalunkon új,érdekes emberekkel ismerkedsz,chat szobáinkban tanácsra lelhetsz.Szólj hozzá cikkeinkhez,légy online közösségünk tagja! Lelkisegito.com-beszéld ki magadból a problémádat!

http://www.lelkisegito.com

Zárcsere, zárszerelés Zárcsere, zárszerelés

Kizárta magát? Elveszett a kulcsa? Betörtek? Hívjon bizalommal segítünk! (70) 237 74 71 vagy (30) 827 33 60 Zárcsere,Zárszerelés,Zárjavítás,Zárnyitás, Roncsilásmentes Ajtónyitás,Hevederzár, Hevederzár szerelés több típusban is 1 év garanciával! Budapest és Pest megye területén Éjjel-Nappal!

http://www.acelpajzs99.hu/

Üzletberendezések, szemüvegállványok Üzletberendezések, szemüvegállványok

Cégünk szemüvegállványok tervezésével, forgalmazásával, valamint üzletberendezések tervezésével és teljes körű kivitelezésével foglalkozik. A növekvő igényekre való tekintettel folyamatosan bővítjük szolgáltatásainkat. A közel 50 fajta fémből, plexiből, fából készült szemüvegállványunk között megtalálhatóak kisebb asztali állványok, zárható, extra vékony fali állványok, valamint LED világítással felszerelt exkluzív vitrinek is. Egy üzlet tervezése, kivitelezése gondos, precíz munkát követel. A tervezés folyamatában nagy hangsúlyt fektetünk, arra hogy az üzletben megvalósuljon a praktikum, a funkció és a design tökéletes összhangja. Professzionális, fotó realisztikus látványtervet készítünk a leendő üzletről, amely amellett, hogy nagyon látványos, lehetővé teszi a legmegfelelőbb anyag-, szín-, és bútorzat kiválasztását ezáltal még a tervezés során lehetőség van módosításokra, hogy végül a legjobb üzlet kerüljön kivitelre. Fontosnak tartjuk, hogy egy üzlet arculati megjelenése egységes legyen, ezért kirakat berendezés, portáltervezéssel, dekorációs szolgáltatásokkal-molinó-, és tapétatervezés és nyomatatás- bővítettük kínálatunkat. Tekintse meg honlapunkat, ahol bővebb információt talál termékeinkről és szolgáltatásainkról!

http://www.szemuvegallvany.hu/

Ajándék, gyertya webáruház Ajándék, gyertya webáruház

Ha úgy érzed, hogy villámsebesen követik egymást a születésnapok, a különféle évfordulók és a névnapok, Te pedig már végképp nem tudod kitalálni, mit is ajándékozz az ünnepelteknek, akkor éppen itt az ideje, hogy megtaláld azt az ajándékot, amit egyrészt jó érzésekkel tudsz átadni, másrészt ami igazi élményt nyújt annak, aki kapja. Az illatgyertya éppen ilyen ideális ajándék, hisz örömteli, szeretetteljes pillanatokat biztosít mindenkinek. A látványa és az illata egyaránt kiegyensúlyozott és nyugodt perceket teremt abban a környezetben, ahol meggyújtják.

http://www.yankeecandle.hu/

Természet- és tájfotók galériája, fényképes ajándéktárgyak Természet- és tájfotók galériája, fényképes ajándéktárgyak

A weboldalon Harcz Balázs Dániel természet- és tájfotóinak galériája található, mely egyben webűruházként is működik. A képek önmagukban is megvásárolhatók, ezenkívül ajándéktárgyak formájában is. A weboldal angol és magyar nyelven tekinthető meg, a Google kereséskor "wildlife picture" keresőszóra 13. helyen van jelenleg a találati listán.

http://www.wildlifepicture.org/